Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заяви, че

...
Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заяви, че
Коментари Харесай

Медведев предрича гражданска война в САЩ заради военната им помощ за Киев

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев съобщи, че се надява в Съединени американски щати да избухне нова революция поради " русофобското " им решение да дават повече помощ на Украйна,предаде Агенция Франс Прес.

 

Медведев съобщи, че не е сюрпризиран, че Камарата на представителите е решила да утвърди още над 60 милиарда $ помощ за украинските " неонацисти " в разгара на войната им с Москва.

 

Бившият съветски президент упрекна Вашингтон, че удължава " гражданската война на разграничените нации на нашата до неотдавна единна страна ".

 

" Не мога с цялата си откровеност да не пожелая на Съединените щати да се впуснат в нова революция допустимо най-бързо ", добави Дмитрий Медведев.

 

Той въпреки всичко и изрази вяра, че Съединени американски щати ще употребяват " самолети, танкове, артилерия, РСЗО, всички типове ракети и други оръжия " в тази война, която " най-сетне ще докара до безславния провал на подлата империя на злото на XXI век - Съединените американски щати ".

 

Камарата на представителите в Конгреса на Съединени американски щати утвърди блокирания от месеци нов пакет с помощ за Украйна на стойност от 61 милиарда $, напомня " Труд news ".

 

Това стана допустимо, откакто републиканци и демократи се сплотиха зад решението да поддържат обща помощ от 95,3 милиарда $ за Украйна, Израел и други съдружници на Съединени американски щати, измежду които Тайван.

 

Законопроектът беше признат с 311 гласа против 112, като 101 републиканци гласоподаваха " за ", а 112 бяха " срещу ". Трима демократи не гласоподаваха.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР