Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заяви днес,

...
Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заяви днес,
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Великобритания е вечен враг на Русия

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев съобщи през днешния ден, че Англия е " безконечен зложелател " на страната му. Всички представители на английските управляващи, които оказват помощ на Украйна, може да бъдат считани за законни военни цели, сподели още в " Туитър " Медведев, представен Ройтерс.

В отговор на коментара на английския министър на външните работи Джеймс Клевърли, че Украйна има право да употребява мощ отвън личните си граници, някогашният съветски президент сподели, че английските " глупави служители " не трябва да не помнят, че Англия може да бъде " квалифицирана като страна във войната ", съобщи Българска телеграфна агенция. 

" Англия работи като съдружник на Украйна, предоставяйки ѝ военна помощ под формата на съоръжение и експерти, т.е. на процедура води необявена война против Русия " съобщи заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност. " При това състояние всеки неин държавен чиновник (както боен, по този начин и граждански, който подкрепя войната) може да се смята за законна военна цел ", добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР