Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заяви, че

...
Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заяви, че
Коментари Харесай

Медведев: Русия ще изчезне, ако загуби войната

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев съобщи, че в случай че Путин загуби войната против Украйна, Русия ще бъде разпокъсана и ще престане да съществува.

Пряката тирада на Медведев: „ Ако Русия спре СВО (както руснаците назовават ​​войната против Украйна – бел.ред.), без да реализира победа, няма да съществува, тя ще бъде раздрана на части “.

Медведев също назова апела на Байдън към руснаците, че Съединени американски щати не са възнамерявали и няма да нападат Русия, „ непочтен и безразсъден “.

В същото време съветският формален представител обичайно се пробва да обиди по някакъв метод Байдън, употребявайки фразите „ старческо безумство “, „ чудноват дядо, излъчващ с недоумяващ взор от Полша “ във връзка с него.

Медведев продължава да повтаря, че Съединени американски щати са " враждебна страна, която излъчва ненавист " към Русия.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация също се ангажира да проучва по някакъв метод съвсем 2-часовото обръщение на съветския президент Владимир Путин до Федералното заседание. Той се спря на прекъсването на съветското присъединяване в контракта за стратегически настъпателни оръжия.

Медведев за следващ път съобщи, че " в случай че Съединени американски щати желаят провалянето на Русия, значи сме на ръба на международен спор " и още веднъж стартира да заплашва, че в този случай Русия " има право да се пази с всяко оръжие, в това число нуклеарно ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР