Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност, бивш премиер и бивш

...
Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност, бивш премиер и бивш
Коментари Харесай

Медведев направи изненадваща прогноза кой ще е следващият президент на САЩ

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност, някогашен министър председател и някогашен президент на Русия предвижда, че на идващите избори за президент в Съединени американски щати може да завоюва Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател,, заяви ТАСС. Изявлението на Медведев е направено през днешния ден пред участници в маратона „ Знание ”, в който като лектори се изявяват водачите на Русия в разнообразни области.

„ Всички приказват за Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, като за новото лице на Съединените щати. В хода на изборите за президент на Съединени американски щати успеха може да бъде спечелена от човек, който има доста по-голям престиж от Тръмп и Байдън – същият този именит Илон. Това би било забавно развиване на събитията ”, цитира осведомителната организация думите на Медведев.

В началото на април Мъск отхвърли да изтрие обява на Медведев в Туитър. В нея съветският държавен служител изрежда куп причини за това, че никой повече не се нуждае от Украйна. Собственикът на Туитър персонално отхвърли да модерира или изтрие обявата с аргумента, че „ всички вести в известна степен са агитация и хората би трябвало да вземат решения сами ”. Тогава Мъск акцентира, че обществената мрежа, която той управлява, не е предопределена да лимитира или популяризира сметки на съветски държавни структури, написа " Площад Славейков ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР