Заместник-председателят на партията на торите за жените сподели трансфобна“ публикация,

...
Заместник-председателят на партията на торите за жените сподели трансфобна“ публикация,
Коментари Харесай

Заместник-председателят на торите Рейчъл Маклийн се разгневи, след като сподели трансфобски туит „мъж с перука“

Заместник-председателят на партията на торите за дамите показа „ трансфобна “ обява, наричайки своя политически конкурент „ мъж, който носи перука и се назовава „ горда лесбийка “.

Рейчъл Маклийн показа обявата за претендента на Зелените Мелиса Поултън, транссексуална жена, в Twitter/X, съгласно известията с коментар, който гласи: „ Докато Зелените не знаят какво е жена е, моите съседи от Уорчестършир, хората от Бромсгроув сигурно го вършат. " Постът от този момент беше заличен, откакто депутатът от торите от Редич, Уорчестършър, беше упрекнат в „ нахлуване “ над госпожа Поултън.

Кандидатът на Зелените госпожа Поултън сподели: „ Жалко е, без сянка на подозрение е по този начин трансфобски коментар, в най-хубавия случай е кучешко свиркане. " Тя сподели, че мненията на госпожа Маклийн са „ детски игри от държавна партия, която ще бъде отвън офиса “, добавяйки: „ Тук съм, с цел да се показва като странна жена, като жена с транссексуален опит. Сигурна съм, че хората от Редич ще видят, че нападна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР