Заместник.председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цетан Цветанов разкри докога

...
Заместник.председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цетан Цветанов разкри докога
Коментари Харесай

Току-що Цветанов разкри важни подробности за новия Министър на енергетиката. Той ще

Заместник.председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цетан Цветанов разкри докога се чака да бъде оповестено името на новия министър на енергетиката.

" До сряда ще се постараем да обявим номинацията си за нов министър на енергетиката, защото преди този момент би трябвало да се съберем на съответния политически формат ", сподели Цветанов пред публицисти в Сандански, съобщи „ Фокус “.

Цветанов изясни, че Политическа партия ГЕРБ ще даде своята доминация при номинацията на нов министър на енергетиката. „ Нека първо да обсъдим всички елементи към това, което се случи през вчерашния ден, тъй като в не дребна част е много спекулативно поднасяне на информация от страна на Българска социалистическа партия. Аз съм уверен, че след разискване на всичко ще може да вземем най-правилното политическо решение, с цел да няма политически тълкования “, сподели още Цветанов. Той не пожела да разяснява дали номинацията ще е на мъж или жена. „ Ние сме партия, в която не разпределяме позиции на сексуален принцип, а на качествата, които имат съответните претенденти “, акцентира Цветанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР