Заместник-председателят на парламента и лидер на партия Воля Веселин Марешки

...
Заместник-председателят на парламента и лидер на партия Воля Веселин Марешки
Коментари Харесай

Марешки внесе в НС искане за спиране на проектите за въоръжаване на българската армия

Заместник-председателят на Народното събрание и водач на партия " Воля " Веселин Марешки внесе в деловодството на Народното събрание искане за прекъсване на плановете за въоръжаване на българската войска.
Марешки разгласи, че ще изиска оставката на военния министър Красимир Каракачанов, в случай че не отдръпна утвърдените към този момент от държавното управление планове за рационализация на армията на обща стойност 3,3 милиарда лв.:
" Българският народ мисля, че не е подготвен да поеме този обир. На последните два Консултативни съвета при президента, там са и министър-председателят, и финансовият министър, и Корнелия Нинова, и от службите - всичките бяха срещу. Единствените, които бяха " за ", са Каракачанов и президентът. Хубаво, само че, в случай че президентът си е авиатор и това му е фантазията да купи няколко самолета, в случай че това е договорката на неговото избиране, каква ни е изгодата от това нещо. Намериха хората, които са решили за един мандат да вземат каквото могат да вземат ".
Веселин Марешки съобщи още, че ще предложи промени в Закона за референдумите, с цел да може да инициира допитване до народа за излизане на България от НАТО. Според в този момент настоящия закон, не може да има допитване по интернационалните контракти, по които България е страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР