Заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова няма да се кандидатира

...
Заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова няма да се кандидатира
Коментари Харесай

Знаков депутат от ГЕРБ обяви голяма новина за местните избори. Взетото решение е неочаквано

Заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова няма да се кандидатира за кмет на община Видин на локалните избори през октомври. Това заяви самата тя в отговор на журналистически въпрос.
В най-скоро време ще бъде оповестена кандидатурата на ГЕРБ за кмет на Видин. Росица Кирова я разказа като човек, обещаващ смяна, и одобряван от съгражданите си. Тя акцентира, че са извършени полемики в локалната конструкция на партията по отношение на разновидностите на кандидатурите за общински кмет и дефинира претендента, който ще бъде препоръчан, като честен, естествен, работил цялостен живот, борил се и предан на идеята Видин.
Човек, подготвен да работи отборно през идващите четири години във Видин да има ясна, забележима смяна, освен в метода на ръководство, само че и в метода на стопанисване на всичко това, което имаме, сподели Кирова, представена от Българска телеграфна агенция.
По думите ѝ в Народното събрание тя ще бъде по-полезна, в сравнение с като градоначалник.
Положих неимоверни старания през последните две години, до момента в който управляваха редица постоянни държавни управления и всевъзможни други, да подкрепям тематиката с пътя до Видин жива. В един миг се оказа, че няма да има задоволително финансиране. Ако се сложи на национално равнище да избираме сред „ Тракия “, „ Хемус “ и пътя до Видин, може да се окаже, че с това, с което сме почнали, с това ще си и останем “, посочи още Кирова.
Местните избори са планувани за 29 октомври.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР