Заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин разговаря с министъра на

...
Заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин разговаря с министъра на
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин разговаря с министъра на социалното развитие на Палестина Ахмед Маждаляни

Заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин беседва с министъра на общественото развиване на Палестина Ахмед Маждаляни.

Кристиан Вигенин акцентира, че връзките сред България и Палестина са обичайно положителни. Той срещна госта с настоящата политическа конюнктура и уточни, че обстановката след следващите предварителни избори в България е комплицирана. Ако напъните, които се поставят, за сформиране на постоянно държавно управление, доведат до избиране на кабинет, това би дало опция на Народното събрание да излъчи от своя състав групите за другарство с другите страни, означи Кристиан Вигенин. Тези групи подкрепят развиването на парламентарното съдействие и двустранните връзки, което е наша обща цел, добави заместник-председателят на Народното събрание.

Министърът на общественото развиване на Палестина Ахмед Маждаляни изрази признателност за сърдечното посрещане в българския парламент и уточни, че връзките сред България и Палестина имат история и построени обичаи. За нас е значимо в България да се откри политическа непоклатимост, тъй като това би разрешило да продължим да работим за развиване на връзките сред нашите две страни в разнообразни области, акцентира Ахмед Маждаляни. Много палестински жители са получили образованието си в България и през днешния ден те са самобитен мост сред нашите страни, добави той.

В срещата взе участие и ръководителят на Комисията по труда, обществената и демографската политика Георги Гьоков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР