Заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин е наредил всички постоянни

...
Заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин е наредил всички постоянни
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин спасява администрацията на НС от протестиращите, отмени всички комисии

Заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин е наредил всички непрекъснати комисии да бъдат анулирани, а администрацията да бъде изведена от постройката на Народното събрание.

Причината е опита за взлом от страна на протестиращите, който беше осуетен, само че не се знае за какъв брой дълго ще бъде удържана тълпата от хиляди недоволни против „ зелените документи “ пред Народтото заседание.

В момента в постройката с изключение на Вигенин от Българска социалистическа партия са Ивайло Мирчев, Антоанета Цонева от Демократична България. 15 души от протестиращите пък чакат на задния вход, с цел да бъдат позволени за диалози. Те са безапелационни, че няма да се откажат от протестните дейности до момента в който документите и ограниченията против ковид не отпаднат.

Протестиращите обявиха, че в случай че до 15:00 часа не бъдат признати ще възобновят протестните дейности. Депутати от " Възраждане " излязоха и обясниха, че от управлението на Народното събрание нямат предпочитание да организират диалози, което значи, че протестиращите ще опитат нов взлом.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР