Замeстник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще проведе днес (2 октомври)

...
Замeстник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще проведе днес (2 октомври)
Коментари Харесай

Цветанов отива да успокои страстите в Хасково след Кумгейт

Замeстник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще организира през днешния ден (2 октомври) работна среща със структурите на партията от Хасковска област, заяви пресцентърът на ГЕРБ.
Срещата ще се състои в 18:30 часа в постройката на НТС в Хасково.
В нея ще вземат участие общинските управления на партията от региона, общинските съветници и кметовете. Ще участва и Делян Добрев, към който структури от цялата страна пращат апели да не се отдръпва от политиката. Целта на срещата е на място Цветанов да чуе мнението и позициите на структурите на ГЕРБ от цялата област.
Цял следобяд през вчерашния ден (1 октомври), структури на ГЕРБ в цялата страна показваха поддръжка за Добрев, с искане той да не се отдръпва от политиката. Същото направи и водачът на НФСБ Валери Симеонов, който съобщи следното: " Тази офанзива бе инициирана от една непривлекателна персона, почнала политическата си кариера от задната седалка на един мотор и влезнала в телевизионната публицистика през задната врата на партийната шуробаджанащина. Грешка. Псевдожурналистика, в която постоянно има единствено една " истина " и в никакъв случай две страни. Спрямо такива като нея, би трябвало да се ползва единствено и само законът в цялата му тежест, както постъпих, когато бе разпалена клеветническа акция по повод построяването на защитното преградно оборудване по границата с Турция. Призовавам Делян Добрев да употребява всички законови средства, с цел да изтрие петното на клеветите и накаже клеветниците ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР