Заместник-председателят на Европейския парламент Ева Кайли е била арестувана за

...
Заместник-председателят на Европейския парламент Ева Кайли е била арестувана за
Коментари Харесай

Корупция в Брюксел! Вицепрезидент на Европейския парламент е арестуван

Заместник-председателят на Европейския парламент Ева Кайли е била задържана за рушвет, заяви Агенция Франс Прес.

Това е станало след следствие против няколко чиновници на Европейския парламент. То се отнася до подкупи в размер на 600 000 евро, дадени от страна от Персийския залив, с цел да повлияе на избрани решения на Европейския парламент.
 Белгия задържа четирима сътрудници на европарламента за корупция
Белгия задържа четирима сътрудници на европарламента за корупция

Те били " купени " от страна от Персийския залив

Ева Кайли е заместник-председател на Европейския парламент и народен представител от ПАСОК. Тя е била отведена за разпит по следствие в Европейския парламент за подкупи , свързани с Катар. 

Разследванията срещу Ева Кайли са почнали незабавно след нейното завръщане от близкоизточната страна. Там европейският политик имаше среща с високопоставени политици на Катар. 

Досега тя не е била изключена от Еврогрупата на социалистите, само че това може да се случи, в случай че против нея бъде повдигнато обвиняване.

Фактът, че Ева Кайли, която се употребява със специфичен имунитет, защото е евродепутат, е разпитвана, наподобява демонстрира, че има доказателства и против нея .

И най-после, заслужава да се означи, че офисът на нейния сътрудник към този момент е запечатан от белгийските управляващи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР