Заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров определи напускането на 50 членове

...
Заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров определи напускането на 50 членове
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Клиентелата напуска БСП

Заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров дефинира напускането на 50 членове и кмета на Перник Станислав Владимиров от партията като възстановителен развой. По този мотив в студиото на " Още от деня " той уточни, че " клиентелата напуща Българска социалистическа партия ".

По думите му по-голямата част от партийната организация в Перник е на процедура част от общинската администрация и като такава взе участие в нечистоплътни опити за промяна на управлението, промяна на ръководителя на Българска социалистическа партия в опит да бъде изпълнена политическа поръчка, която нямаше по какъв начин да се случи.

" Ясни са, знаем ги и сценаристите, знаем и поръчителите - същите хора, които през вчерашния ден се пробваха да опорочат и конгреса на партията. Част от тях ги видяхме подредени на другия ден на една маса в оповестяването на нов политически план. Целта беше Българска социалистическа партия да стане една послушна партия, която да бъде направлявана елементарно в разнообразни направления ", акцентира Зафиров.

Според него дейностите на тези хора, които от дълго време не работят за Българска социалистическа партия, ще активизират партията.

На въпрос с кого ще се коалира Българска социалистическа партия Атанас Зафиров уточни, че това ще покажат резултатите от изборите, както и допитването, което ще създадат до цялата партия под формата на партиен референдум.

" При всички положения това ще бъдат партии, които пазят българския народен интерес ", безапелационен беше зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

И отхвърли вид, при който да вземат участие дружно с Политическа партия " Възраждане " в ръководство. Но когато става въпрос за народен интерес, както е това за въвеждане на еврото и когато това кореспондира с тяхната поредна позиция за еврото, срещу което те не са, само че са за въвеждане, когато има цялостните гаранции, че няма да удари по джоба и по благосъстоянието на българския жител и българския бизнес.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР