Заместник областният управител на Кърджали Бисер Николов изисква неправомерно от

...
Заместник областният управител на Кърджали Бисер Николов изисква неправомерно от
Коментари Харесай

Караянчева видя “лов на вещици” в Кърджали

Заместник регионалният шеф на Кърджали Бисер Николов изисква непозволено от държавните структури в града информация за техни чиновници, ангажирани в изборната акция. Това сигнализира регионалният координатор на ГЕРБ – Кърджали Цвета Караянчева. В писмо до шефовете на 19 институции /сред които РЗИ, РЗОК, Държавен фонд „ Земеделие “, Социално подкрепяне, Регионалното ръководство по обучение и др./ Николов е изискал в незабавен порядък да му дават описи с имената на хората, които са в отпуск за присъединяване в изборите.

Формалната причина е „ зачестили сигнали за предизборна пропаганда в работно време “. Писмото съдържа предизвестие, че ще бъдат сезирани РИК и прокуратурата. „ Не излиза наяве обаче по какъв начин човек, който е в отпуск би могъл да организира предизборна пропаганда на работното си място или в работно време, разяснява Караянчева.

„ Свидетели сме на жестоко вмешателство от страна на служебните ръководещи в работата на териториалните служби и на опит за политически заплашванията в навечерието на вота “, реагира остро Караянчева.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР