Заместник-министърът на земеделието и храните инж. Мирослав Маринов участва в

...
Заместник-министърът на земеделието и храните инж. Мирослав Маринов участва в
Коментари Харесай

Зам.-министър Маринов участва в тържественото честване по повод Деня на будителите в ЛТУ

Заместник-министърът на земеделието и храните инж. Мирослав Маринов взе участие в формалната гала във връзка Деня на будителите в Лесотехническия университет. На нея бяха връчени премиите на Ректора за принос в развиването на научноизследователската активност и дипломите за висше обучение на абитуриенти от випуск 2022/2023. Заместник-министър Маринов връчи на ректора приветствен адрес от името на министъра на земеделието и храните Кирил Вътев за Деня на будителите.

Заместник-министърът приветства преподавателите и студентите, като уточни, че за Министерството на земеделието и храните е значимо държавните институции и научната общественост да работят взаимно и дружно да обрисуват верните дейности за дълготрайното и стабилно ръководство на горите. Той добави, че Министерство на земеделието и храните ще е сътрудник на всяка самодейност, която ще способства за напредъка на бранша. Заместник-министър Маринов сподели още, че взаимните старания и общите начинания са най-правилният метод в името на вярното стопанисване на горските територии и опазването на това национално благосъстояние.

В събитието участваха заместник-министърът на образованието и науката проф. Генка Петрова, изпълнителният шеф на Изпълнителна организация по горите инж. Стоян Тошев и ръководителят на Съюза на лесовъдите проф. Иван Палигоров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР