Заместник-министърът на здравеопазването в Италия Сандра Дзампа увери, че правителството

...
Заместник-министърът на здравеопазването в Италия Сандра Дзампа увери, че правителството
Коментари Харесай

Ще има добра новина за феновете на италианския футбол

Заместник-министърът на опазването на здравето в Италия Сандра Дзампа увери, че държавното управление прави всичко по силите си да улесни подновяването на футболното състезание.

“Скоро ще имаме добра вест за феновете”, съобщи тя през днешния ден пред Radio Capital, очевидно намеквайки, че шампионатът ще се завърне. Точно след седмица (28 май) би трябвало да се дефинира дата за рестарта на Серия “А”, като се чака това да е в средата на юни.
 Официално: ето по какъв начин ще приключи шампионата в Италия
“Вярвам, че се движим в вярната посока, следвайки пътя на Германия - добави Дзампа, визирайки шампионата в Бундеслигата. - Наложи се аз да се занимавам с футбол, тъй като всичко би трябвало да минава за утвърждение през Здравното министерство.”

Все още проблем продължава да бъде здравният протокол. Здравните управляващи упорстват при позитивен тест даже на един футболист под карантина за 15 дни да бъде поставян целият тим. В същото време клубовете упорстват за внедряване на модела в Германия, където при потвърден случай на ковид се изолира единствено въпросният играч.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР