Заместник-министърът на външните работи на Руската федерация отбеляза, че Русия

...
Заместник-министърът на външните работи на Руската федерация отбеляза, че Русия
Коментари Харесай

Рябков призова САЩ и НАТО трезво да преценят рисковете от ученията в Черно море

Заместник-министърът на външните работи на Руската федерация означи, че Русия изцяло управлява обстановката към ученията на Съединени американски щати в Черно море и е подготвена да отговори на всяка провокация.

Москва приканва Вашингтон и НАТО трезво да оценят рисковете, свързани с военната активност на Съединени американски щати в Черно море, сподели за ТАСС в четвъртък съветският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков.
„ Те от време на време организират по този начин наречените си подготвителни действия. Всъщност те правят провокативни дейности ", означи той. Нашата воля и решителност да пазиме личните си ползи, като по този метод насърчаваме най-лошото, което се следи в политиката на Киев.

Според Рябков в политическата линия на Украйна „ цинизмът е доминиращ, нараства отричането на главните правила за заселване в югоизточната част на страната под формата на пакет от ограничения от Минск ". Всичко това води до струпване на конфликтен капацитет в района, само че ние демонстрираме въздържаност ", сподели заместник-министърът на външните работи на Руската федерация.

Рябков означи, че Русия изцяло управлява обстановката към ученията на Съединени американски щати в Черно море и е подготвена да отговори на всяка провокация. „ Ситуацията е изцяло овладяна и имаме отговор на всяка провокация, както неведнъж демонстрирахме в предишното ", сподели той.

По-рано Министерството на защитата на Руската федерация излезе с изказване, съгласно което Съединени американски щати образуват многонационална група от въоръжени сили в непосредствена непосредственост до съветската граница. От ведомството обясниха, че корабите на Военноморски сили на Съединени американски щати са пристигнали за присъединяване в многонационалните учения в Черноморския район, провеждани от взаимното командване на въоръжените сили на Съединени американски щати в Европа. Министерството на защитата акцентира, че става дума за непланирани дейности на американските сили и означи, че сходни дейности са дестабилизиращ фактор в района, една от задачите на който е военното развиване на територията на Украйна. Руските въоръжени сили непрекъснато следят и наблюдават обстановката.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР