Заместник-министърът на икономиката и индустрията д-р Давид Сукалински участва в

...
Заместник-министърът на икономиката и индустрията д-р Давид Сукалински участва в
Коментари Харесай

Център за енергийно развитие и нови науки ще изграждат във Враца

Заместник-министърът на стопанската система и промишлеността доктор Давид Сукалински взе участие в работна среща на тематика „ Изграждане на Център за енергийно развиване и нови науки в град Враца “. Не нея участваха кметът на общината Калин Каменов, министърът на образованието и науката Галин Цоков, отраслови заместник-министри, бизнесмени и специалисти в региона на енергетиката, осведомителните технологии и образованието.

Д-р Давид Сукалински съобщи поддръжката на Министерството на стопанската система и промишлеността за построяването на Център за енергийно развиване и нови науки в град Враца. По думите му бъдещият център ще има основна роля за справяне с провокациите, свързани с неналичието на готови фрагменти.

„ Реализацията на плана ще затвори кръга на образованието и вложенията и това ще способства за икономическото развиване на града и на целия Северозападен район “, сподели заместник-министърът. Според доктор Сухалински планът има всички предпоставки да се трансформира в балкански център, който да притегля вложители и софтуерни фрагменти, които да осъществят своето бъдеще в района.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР