Заместник-министърът на финансите на САЩ Уоли Адейемо заяви, че е

...
Заместник-министърът на финансите на САЩ Уоли Адейемо заяви, че е
Коментари Харесай

Заместник-министърът на финансите на САЩ: Проблемите на Китай няма да забавят икономиката на САЩ, но свръхкапацитетът е проблем

Заместник-министърът на финансите на Съединени американски щати Уоли Адейемо съобщи, че е угрижен, че непотребният индустриален потенциал на Китай може да се отрази върху международната стопанска система. Същевременно добави, че е малко евентуално актуалните стопански проблеми на страната да забавят растежа на Съединени американски щати в кратковременен проект, предава Ройтерс.

" Не се тормозя, че „ насрещните ветрове “ от Китай ще окажат огромно въздействие върху стопанската система на Съединени американски щати ", съобщи Адейемо на събитие на Съвета за интернационалните връзки в Ню Йорк, като загатна провокациите от бранша на недвижимите парцели, застаряващото население и влошения бизнес климат за частните компании.

" Нещото, което най-много ме безпокои, е непотребният потенциал, който идва от може да се отрази на международната стопанска система ", сподели Адейемо.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР