Заместник-министъра на спорта Ваня Колева ще е съседка на Цветан

...
Заместник-министъра на спорта Ваня Колева ще е съседка на Цветан
Коментари Харесай

Кумицата на Цветанов и зам.-министър на спорта Ваня Колева му става съседка


Заместник-министъра на спорта Ваня Колева ще е съседка на Цветан Цветанов в постройката на улица "Латинка " в столичния квартал "Изток ", оповестява bTV.

Припомняме, че на тази улица беше и жилището на убития български министър председател от 90-те години на XX век Андрей Луканов. Според информация на малкия екран в Агенцията по вписванията Колева е купила жилище до това на Цветанов, като заплаща 665 000 лв. - с банков заем.

Ваня Колева за трети мандат е в Министерството на спорта. Първо като част от екипа на Свилен Нейков, по-късно като парламентарен секретар. Цветанов ѝ става кум, когато Колева се омъжва през 2016 година.

Пред Агенция "Фокус " Цветанов разяснява следващата апартаментна история по този начин: "С всяка една строителна компания, която предлага жилище на пазар, всеки един български жител може според българското законодателство да влезе в отношение и да подпише контракт. Понеже говорите за заместник-министъра на спорта, мога да кажа, че доколкото знам нейният брачен партньор е осми на международното по колоездене преди 20-30 години. Имат един прекрасен, сериозен бизнес от 30 години. Защо да не може да си купи апартамент? Защо да се тормози човек, когато е направил всичко транспарантно, легално. Това, което тя е подписала, като декларация преди една година си е упоменала всичко това. Това, което аз съм направил преди една година, е да си подпиша нотариален акт, в който съм взел участие в договорката. Ние по закон сме длъжни да го заявяваме. В тази си декларация ще направя това, което вършат всички публични персони ", добави Цветанов и добави, че това не е нарушаване.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР