Заместник-министър проф. Генка Петрова ще открие новата учебна година в

...
Заместник-министър проф. Генка Петрова ще открие новата учебна година в
Коментари Харесай

Зам.-министър Генка Петрова идва в Пловдив за първия учебен ...

Заместник-министър проф. Генка Петрова ще открие новата образователна година в Пловдив. В 9.30 часа тя ще участва на тържеството в Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив, а от 10.30 часа ще взе участие в церемонията по откриването на академичната образователна година в Медицинския университет в града.

Заместник-министър Евгения Пеева ще открие образователната година от 10.00 часа в Професионалната гимназия по химични и хранителни технологии в Пазарджик.

Министърът на образованието и науката проф. Николай Денков ще взе участие в откриването на новата образователна година на 15 септември от 12.30 часа в ПМГ " Христо Смирненски " в Перник.

В 9.00 часа заместник-министър Мария Гайдарова ще открие образователната година в 25 ОУ " Д-р Петър Берон " в София. От 11.00 часа ще участва на празника на 200 ОУ " Отец Паисий " в село Лозен в област София-град.

Заместник-министър проф. Нели Косева ще взе участие от 10.00 часа в откриването на образователната година в Националната търговско-банкова гимназия в София.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР