Заместник министър-председателят по обществен ред и сигурност и министър на

...
Заместник министър-председателят по обществен ред и сигурност и министър на
Коментари Харесай

Министър Демерджиев пое ангажимент да бъде осигурена охрана на Християн Пендиков


Заместник министър-председателят по публичен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година се срещна с нападнатия в Охрид секретар на Българския клуб в града Християн Пендиков. Той пое ангажимент да бъде обезпечена защита на Пендиков, с цел да бъде обезпечена неговата сигурност, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 889
Министър Демерджиев беше безапелационен, че ще продължава да следи деликатно случая с нападението над Пендиков. При последните си визити в Скопие заместител министър-председателят изиска от вътрешния министър на Република Северна Македония Оливиер Спасовски всички детайлности към хода на следствието. 

„ Предоставил съм всички данни за интернет адресите, от които са пращани закани и ще настояваме да се вземат ограничения “, сподели още вътрешният министър по време на срещата. След идването на Пендиков в София той продължи да получава закани, които Демерджиев съобщи на сътрудника си в Република Северна Македония при срещата им на 30 януари. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР