Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова посети

...
Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова посети
Коментари Харесай

Българските вина VERANO AZUR, PIXELS и F2F на международно изложение в Китай

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова посети българският щанд на New Bloom Winery в границите на Международното ревю за вносни артикули в Китай.

Специален акцет при откриването на влиятелното събитие бяха българските виновност VERANO AZUR, PIXELS и F2F на родната маза, позиционирана в Тракийската равнина. Форумът се организира в Шанхай и притегля политици от целия свят, както и представители на 3000 компании от над 150 страни. Те пробваха както добре познатите Каберне Совиньон, Каберне Фран, Мерло, Сира, Шардоне, Совиньон Блан, по този начин и нетрадиционните за страната европейски сортове Дорнфелдер, Регент и Глера, които се създават от New Bloom Winery в гр. Съединение.



Участници във форума бяха още френският президент Еманюел Макрон, министър председателят на Гърция Кириакос Мицотакис и министър председателят на Сърбия Ана Бърнабич. С множеството си влиятелни награди и оценки, с богатите усети на качествените модерни виновност, New Bloom Winery покорява света и продължава да постанова безупречния имидж на плодородния български тероар.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР