Заместник министър-председателят по икономическата и демографска политика Валери Симеонов Валери

...
Заместник министър-председателят по икономическата и демографска политика Валери Симеонов Валери
Коментари Харесай

Валери Симеонов ще открие конференция на Федерацията на европейските ловни асоциации

Заместник министър-председателят по икономическата и демографска политика Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила ще открие полемика на тематика „ Въздействието на европейското земеделие върху лова и опазването на дивата природа “. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.

Форумът ще се организира през днешния ден от 9.00 часа в хотел „ Риу Правец “.

Конференцията е проведена като част от годишната среща на борда на Федерацията на ловните асоциации в Европейския съюз (FACE), която ще се състои в България за първи път.

Фокусът на форума ще бъде подложен върху Общата селскостопанска политика (ОСП) на Европейски Съюз и ограниченията, нужни за подобряването на биологичното многообразие и в частност на дивечовите ресурси в Европа. На събитието ще участват делегати на организациите по лова от 36 страни, както и редица специалисти от български и интернационалните институции.

Срещата на борда на FACE се състои един път годишно в разнообразни страни за разискване и решение на наболели проблеми и обмяна на опит сред ловните общности в Европа.

Домакин на събитието е Националното ловно-рибарско съдружие – „ Съюз на ловците и рибарите в България “ (НЛРС-СЛРБ), което празнува 120-годишен празник от основаването си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР