Заместник министър-председателят по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев

...
Заместник министър-председателят по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев
Коментари Харесай

Вицепремиерът Асен Василев ще изнесе лекция на форум Ambrosetti

Заместник министър-председателят по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев ще бъде преподавател на , проведен от The European House- Ambrosetti, който ще се организира на 1 и 2 април в Италия.

Тридесет и третото издание на икономическия и финансов конгрес е отдаден на вероятностите пред стопанската система и финансите в интервала на възобновяване след рецесията, провокирана от корона вируса, и в условия на война.

Министър Василев, който е и първият български участник на конгрес Ambrosetti, ще вземе присъединяване в, по време на която ще се създадат съществени и задълбочени разбори на провокациите пред макроикономическата и структурна политика, ще бъдат разисквани визиите за конкурентоспособност и напредък на Европа.

Форумът Ambrosetti е влиятелно интернационално събитие, което всяка година събира държавни ръководители, министри, представители на европейските институции, предприемачи и специалисти от целия свят. Обичайно в дневния му ред попадат настоящи въпроси за развиването на стопанската система и обществото като цяло.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР