Заместник-кметът по правните въпроси и общинска собственост Диан Иванов обсъди

...
Заместник-кметът по правните въпроси и общинска собственост Диан Иванов обсъди
Коментари Харесай

Варненци се жалват от кално междублоково пространство

Заместник-кметът по правните въпроси и общинска благосъстоятелност Диан Иванов разиска с жители поредност от правни проблеми по време на приемния си ден

Пред Иванов бе подложен проблем за преустановяване съсобственост сред частни лица и Община Варна, като жителят разясни, че става въпрос за парцел от 185 кв. метра. С сходен проблем бе и различен варненец, който също изиска подпомагане от администрацията по процедурите за преустановяване на съсобственост с Общината.

Диан Иванов бе занимаван и със случай на отвод за въвод на притежание в частен парцел при няколко извоювани правосъдни каузи. Друг жител потърси информация за законовите процедури за слагане на летен заслон на заведение на бул. „ Сливница “.

По време на срещите притежатели на парцел в околност Пчелина споделиха, че не могат да получат позволение за градеж, тъй като нямат достъп до имота си. Причината е затворен път, който съгласно притежателите, е усвоен нецелесъобразно от други поданици в региона.

Други жители желаеха от заместник-кмета дълготрайно решение за кално междублоково пространство с неуточнен статут сред улиците „ Д-р Басанович “, „ “Д-р Анастасия Железкова “ и „ Каймакчалан “.

Заместник-кметът разиска с поданици на Варна и предложение за създаване и стопанисване от тяхна страна на парк върху земя общинска благосъстоятелност в региона на кв. „ Галата “.

Следващият приемен ден на заместник–кмета Диан Иванов е на 20 март, сряда, от 13:00 часа. Записването става при техническия помощник на телефон: 052/820 231.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР