Заместник- кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова постави

...
Заместник- кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова постави
Коментари Харесай

Десетки спортуваха на открито в инициативата „Благоевград спортува“

Заместник- кметът по просвета и филантропични действия Христина Шопова сложи началото на първото издание на „ Благоевград спортува “, част от огромното събитие „ България спортува “. Тя поздрави уредниците, участниците и гостите на събитието от името на кмета на община Благоевград доктор Атанас Камбитов и от свое име. „ Благодаря Ви, че сте тук и с наслада приехте самодейността на Община Благоевград, дружно с Българска асоциация „ Спорт за всички “ и Министерството на спорта! По този метод стимулирате децата си и им давате образец “, сподели заместник- кметът Христина Шопова и изрази своята убеденост, че събитието ще бъде сполучливо, защото е подплатено с доста възторг.

Българска асоциация „ Спорт за всички “ връчи и почетен плакет на заместник- кмета по просвета и филантропични действия Христина Шопова за партньорството в самодейността и поддръжка на спорта.  „ Благоевград има доста спортни клубове, които развиват своята активност. Със сигурност ще продължаваме в посока тяхната поддръжка и развиването на спорта “, съобщи зам.- кметът Христина Шопова.

Десетки поданици и посетители на Благоевград се включиха в мащабното  спортно събитие „ България спортува “  в  парк „ Бачиново “, където  обособени площи бяха предопределени за редица спортни занимания навън.
 2001  2002  2007  2010  2003  2008  2004
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР