Заместник-кметът на Видин Добромир Дилов се удари по време на

...
Заместник-кметът на Видин Добромир Дилов се удари по време на
Коментари Харесай

Зам.-кметът на Видин се удари на дрифта във Враца

Заместник-кметът на Видин Добромир Дилов се удари по време на дрифт шампионата във Враца, заяви tribali.info. По време на втората си квалификационна обиколка той не съумя да премине през трудностите и се удари в подредените на пистата гуми. За благополучие това се случи с неголяма скорост и всичко се размина единствено с страстта за публиката. Безспорната звезда на деня е 14-годишната Кристалина Стефанова, която участваше отвън програмата, само че сподели необикновено каране, поради което получи аплодисментите на феновете.

Вчера бе първият ден на националния дрифт шампионат, който се организира на картинг пистата във Враца. За първи път в града са пристигнали най-хубавите състезатели в този спорт, които през днешния ден би трябвало да се състезават един против различен в директни елиминации.

От 10.00 часа ще стартират тренировките, а от 12.00 часа ще тръгнат зрелищните карания по два автомобила по едно и също време на пистата. Организаторите са планували и изненада за феновете. Тези от тях, които съберат кураж, ще бъдат качени в спортните коли и ще вземат участие в действителен дрифт с първенците на България.

Шампионатът се отразява от фоторепортери от цялата страна, а врачанската телевизия „ Римекс “ за първи път отрази спортно мероприятие с дрон, който записа неповторими фрагменти от надпреварата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР