Заместник-кметът на Сопот Николай Новаков бе изключен от редиците на

...
Заместник-кметът на Сопот Николай Новаков бе изключен от редиците на
Коментари Харесай

Изключиха заместник-кмета на Сопот Николай Новаков от БСП

Заместник-кметът на Сопот Николай Новаков бе изключен от редиците на Българска социалистическа партия, това е станало нощес на съвещание на организацията на Българска социалистическа партия в Сопот, когато форумът е удостоверил решението на Контролната комисия от 2 април 2018 година. Решението е за преустановяване на участието на Николай Новаков в партията.

На съвещанието партийните членове остро са осъдили дейностите му, окачествявайки ги като уронващи престижа на общината и левицата.

По време на провелото се нощес съвещание членовете на общинския съвет заявиха поддръжка за водената от ръководителя на структурата Станислав Стоенчев политика и изрекоха своето неодобрение от клеветническата акция, водена от Новаков през някои медии, се споделя в прессъобщение на Областния съвет на Българска социалистическа партия. Поведението на Новаков бе окачествено като „ срамно и неприлично ”, „ недопустимо за административната служба, която заема ” и „ подронващо престижа и на локалната власт ”, се споделя в прессъобщението.

След разискването на създалата се обстановка в общината социалистите смъкнаха политическото си доверие от изпълняващия длъжността зам.-кмет на община Сопот. Другата седмица управлението на локалната сруктура ще организира среща и с кмета на общината Деян Дойнов, в което да бъде разисквано финансовото положение на Община Сопот.

Пред „ Марица ” Николай Новаков удостовери новината за изключването му от Българска социалистическа партия и не даде спомагателен коментар.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР