Заместник- кметът на София с ресор транспорт Кристиан Кръстев се

...
Заместник- кметът на София с ресор транспорт Кристиан Кръстев се
Коментари Харесай

Зам.-кметът Кристиан Кръстев напуска Столична община

Заместник- кметът на София с сектор превоз Кристиан Кръстев се отхвърля от поста си. Това заяви самият той във обществената мрежа Фейсбук. Причината – кариерата му ще продължи на ново работно място.

Днес желая да Ви осведомявам за своето решение да напусна поста заместител кмет на Столична община в направление „ Транспорт и градска подвижност “.



Пред Българска телеграфна агенция Кръстев разяснява, че напуща по персонални аргументи. Депозирал е молбата си за освобождение до кмета Йорданка Фандъкова. От думите му излиза наяве, че е спечелил конкурс, само че на каква позиция и къде, не прецизира.

Напускам в прелестни връзки с сътрудниците и с кмета, не желаят да ме пускат ", добави той. " Борих се много време за един конкурс, спечелил съм го и считам, че би трябвало да се развъртвам и да допълням моята експертиза в превоза “, съобщи Кръстев.

Към момента не е ясно кой ще заеме мястото му.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинКристиан Кръстев заместник-кмет Столична община ПоследниНай-четениПолитика 84 Зам.-кметът Кристиан Кръстев напуща Столична община Пазари 108 Какво се случи с петрола през 2022 година? Инфраструктура 636 20-годишна фантазия: България и Северна Македония задвижват Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Клепало “ Бюджет и финанси 2303 Депутатите са покрай внезапно нарастване на минималната заплата Накратко 13420 Вечерни вести: Радев съжали за Петков и Василев; Край на тапите по „ Хемус “? Политика 9726 Правителството заплаши Нидерландия и Австрия с „ ответни ограничения “ Политика Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР