Заместник-кметът на Община Хасково Динко Тенев поздрави временно изпълняващия длъжността

...
Заместник-кметът на Община Хасково Динко Тенев поздрави временно изпълняващия длъжността
Коментари Харесай

Ден на отворените врати в хасковското военно поделение

Заместник-кметът на Община Хасково Динко Тенев поздрави краткотрайно изпълняващия длъжността пълководец на 31 механизиран батальон Георги Пасков и военнослужещите от формирование 52 740 във връзка 20-тата годишнина от приемането на България в НАТО.
 
 Зам.-кметът на община Хасково Динко Тенев (вдясно) Зам.-кметът на община Хасково Динко Тенев (вдясно) Източник: Община Хасково
Днес и на следващия ден на територията на Военното отделение в Хасково се организират дни на отворените порти. Формированията на Втора Тунджанска механизирана бригада в Стара Загора, Кабиле и Хасково посрещат деца, възпитаници и жители от 10.00 ч. до 16.30 ч.
 
 Ден на отворените порти в хасковското военно отделение във връзка 20-тата годишнина от приемането ни в НАТО Ден на отворените порти в хасковското военно отделение във връзка 20-тата годишнина от приемането ни в НАТО Източник: Община Хасково
Хасковските офицери и бойци от 31-ви механизиран батальон показват въоръжение и бойна техника, а курсанти от Националния боен университет " Васил Левски " показват висшето учебно заведение и опциите за реализация посредством военни и цивилен специалности.  
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР