Заместник-кметът и изпълняващ функциите Кмет на Община Разград Добрин Добрев

...
Заместник-кметът и изпълняващ функциите Кмет на Община Разград Добрин Добрев
Коментари Харесай

В понеделник започва ремонтните работи по обществена поръчка „Текущ ремонт на спортна зала „Абритус“ 

Заместник-кметът и изпълняващ функционалностите Кмет на Община Разград Добрин Добрев организира работна среща с представители на фирмата-изпълнител на публичната поръчка с предмет „ Текущ ремонт “ на спортна зала „ Абритус “. Това стана на място – на обекта, на който ще се извършат ремонтните работи и откакто публичната поръчка завърши и бе подписан договорът за осъществяване.

Той е с компания „ САВ-Разград “ООД, която показа оферта в размер на 333 268,37 лева без Данък добавена стойност. Срокът за осъществяване на поръчката е 90 календарни дни.

Заместник-кметът Добрин Добрев и шефът на компанията Светослав Петров дружно с специалисти от Община Разград и от сдружението направиха оглед на към този момент осъществените и на неизвършените ремонтни действия, разискаха идните ремонтни действия, както и ограничения за обезопасяване на региона, до момента в който на него се работи.

Припомняме, че това са довършителни работи по ремонта на спортна зала „ Абритус “, които се постановиха след възникването на комплициран юридически проблем към ремонта,стартирал през 2013 година

Още при започване на мандата си актуалното управление на Община Разград разгласи за собствен приоритет довършването на ремонтните действия на спортна зала „ Абритус “ и предприе нужните ограничения по осъществяване на този приоритет.

Довършителните работи са свързани с разнообразни елементи от постройката, измежду незавършените действия са: подовото покритие на игралното поле, парапети на трибуните, фаянсовите облицовки на вратите на санитарните пространства, коментаторската кабина, недоставено и инсталирано съоръжение по част ОВК: газови котли, регулираща и контролна уредба, радиатори, топловъздушни апарати, спирателни и регулиращи детайли, климатизатори „ сплит “ и колонни; липсва слънчева станция, изчезнали интериорни порти, както и окачени тавани в пространствата за посетители и треньори на първи етаж и други. За част от довършителните работи на обекта са налични нужните материали, а за други фирмата-изпълнител би трябвало да извърши и доставката, като това е разказано по типове действия в контракта с Община Разград.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР