Заместник-кмета на Варна обяви важна новина.Кметът на Варна Благомир Коцев

...
Заместник-кмета на Варна обяви важна новина.Кметът на Варна Благомир Коцев
Коментари Харесай

Заместник-кмет: Община Варна разреши казуса с физкултурния салон на VII СУ „Найден Геров

Заместник-кмета на Варна разгласи значима вест.

Кметът на Варна Благомир Коцев и неговият екип организираха поредност от срещи с представители на Министерството на младежта и спорта и на строителната компания във връзка решаването на казуса с незавършения физкултурен салон на VII СУ „ Найден Геров “.

Интересите на изпълнителя, Министерството и Общината бяха прекомерно спорни. С усърдна работа от страна на кметската администрация бе реализирано правосъдно съглашение сред Министерство на младежта и спорта и изпълнителя, тъй че да бъде непокътнат публичният интерес - този на Община Варна и най-много на децата.

Това съобщи заместник-кметът Диан Иванов по време на съвещание на Общинския съвет във връзка запитване от страна на общински съветници. Иванов уточни още, че през днешния ден е провел диалог със Софийски градски съд и чака до края на деня Община Варна да получи влязлото в действие съглашение.

След това собствеността върху построения физкултурен салон ще бъде трансферирана на Община Варна. Решението за довеждане докрай на салона ще бъде в ръцете на Общинския съвет, сподели още Иванов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР