Заместник.-главният прокурор Иван Гешев и вътрешният министър Младен Маринов дадоха

...
Заместник.-главният прокурор Иван Гешев и вътрешният министър Младен Маринов дадоха
Коментари Харесай

От прокуратурата, МВР и полицията с горещи разкрития за зверското убийство край Негован

Заместник.-главният прокурор Иван Гешев и вътрешният министър Младен Маринов дадоха детайлности за ужасното ликвидиране край Негован, написа Блиц. 

" Добрият резултат, който се оформя все още е от извънредно сериозна и професионална работа на оперативните служби и Министерство на вътрешните работи. Както и на по-късен стадий положителното взаимоотношение с прокуратурата.

Изключително брутално и мъчно за откриване ликвидиране, българските жители могат да се гордеят със правосъдните органи, Министерство на вътрешните работи и полицията.

По този случай не е имало сигнал за осъществено закононарушение или изчезнали лица. 

Жертвите бяха открити с помощта на дейностите на проверяващите. Пробивът по казусът стартира след постъпила първична оперативна информация за причинителите на това действие и чак след осем дни в неделя против понеделник бяха открити и възможните жертви. 

Задържани са две лица, за които има съмнение, че са причинители на това закононарушение. Утре следва разбор на събраните доказателства, тези двама души бяха арестувани през днешния ден по обед, на следващия ден прокуратурата би трябвало да прегледа доказателствата.

Към момента съм сериозен оптимист за това следствие на база доказателствата, събрани досега. 

Тук сме заради тази причина, че на това място бяха укрити два револвера, с които е било осъществено закононарушението, те нямат нищо общо с Техническия университет, правили са там дребна работа като поддръжка ", разкри Иван Гешев. 

Младен Маринов: " Интересното в този случай е, че първо стигнахме до причинителите и чак по-късно разбрахме кои са жертвите. Лично аз съм покъртен от жестокостта, с която е осъществено това ликвидиране. Оптимист съм от това, което досега има събрано като доказателства. "

Зам.-шефът на Главна дирекция на столичната полиция Христо Терзийски съобщи: " Анализирахме над 11 хиляди покупко-продажби, подписани за парцели с отговарящи на възрастта на телата, които намерихме в Негован, събирахме информация за пенсии, както и от банките. "

Помещението, където са били скрити револверите, е място, където са се съхранявали принадлежности за поддръжка. Двете обвинени лица са имали контракт за поддръжка с университета.

Убийствата са осъществени в жилището на жертвите, разкри още Иван Гешев.

След това причинителите са положили старания да заличат следите от убийството, употребявали са разнообразни препарати, съществено е работено, само че не са съумели да отстранят всичко. 

Мотивът на убийството е с користна цел, разкриват проверяващите. 

В хода на следствието има събрани данни, че жертвите и причинителите са се познавали в интервал за повече от година, правили са поправки в техни парцели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР