Заместник директорът на Североизточното държавно предприятие /СИДП/ инж.Петър Ганев и

...
Заместник директорът на Североизточното държавно предприятие /СИДП/ инж.Петър Ганев и
Коментари Харесай

България рекламира ловни възможности на изложение в Дортмунд

Заместник шефът на Североизточното държавно дружество /СИДП/ инж.Петър Ганев и ръководителите на държавните ловни стопанства в обсега му взеха присъединяване в най-голямото европейско ловното ревю в немския град Дортмунд.

Изложението JAGD & HUND, което започва във вторник и ще продължи до 4 февруари, събра фенове на лова, ловните кучета и природата от целият свят. С всяка минала година броят на участниците в панаира се усилва, като посетителите могат да се срещнат с новостите при ловната екипировка, оръжие и оптика, ловните четириноги помощници, пътувания и туризъм, коли с висока проходимост и доста други.

 trsh3001-1a Тази година общият щанд от българска страна беше квалифициран от Министерство на земеделието, Изпълнителната организация по горите и Югозападно държавно дружество. Разположен е на повърхност от 50 кв.м. На формалното разкриване на ревюто участва зам.-министър Атанас Добрев, както и представители на шестте държавни предприятия.

В българския павилион посетителите имаха опция да видят титли от всички типове наедрял дивеч, които се среща в рамките на страната ни. Щандът е разграничен на две, като в едната му половина Ути Бъчваров подготвя типични за балканската кухня специалитети с дивечово месо.

През предходната година подредбата на българския павилион беше дело на специалистите от Североизточното дружество, които и в този момент показаха пред посетителите опциите за лов в областите Шумен, Варна, Търговище и Добрич.

Благодарение на международните ловни изложби, в които вземат участие специалисти от предприятието, с всяка минала година се усилва броя на задграничните ловци, които избират България, с цел да ловуват, знаейки че сигурно ще отнесат не един трофей в родината си.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР