Заместник – председателят на Ирена Анастасова заяви, че няма точка

...
Заместник – председателят на Ирена Анастасова заяви, че няма точка
Коментари Харесай

Ирена Анастасова разкри ще бъдат ли тричани трима от служебните министри

Заместник – ръководителят на Ирена Анастасова съобщи, че няма точка в дневния ред на днешното съвещание на Народно събрание на дали да бъдат осъдени трима служебни министри.

Тя разясни пред Българска национална телевизия, че в случай че бъде издигнат въпросът, той ще бъде разискван. „ Но такава наточвам в дневния ред няма през днешния ден “, удостовери още веднъж Анастасова и разясни единствено, че ще бъдат разяснява въпроси с идните избори на 2 октомври.

Иначе, показа Анастасова, че въпросът с присъединяване на тримата в кабинета на Радев, се разяснява. По думите  ѝ, въобще не е прелестно протичащото се. Тя подсети, че в този момент тримата няма да могат да вземат участие в идната предизборна акция иу няма да могат да оказват помощ на в тази тежка обстановка.

Ирена Анастасова още веднъж съобщи, че се е държала извънредно правилно, честно и почтено  в кабинета „ Петков “, както и когато е получила третият мандат. Тя изрече своето отвращение пот, че до момента в който социалистическата партия се е трудила върху третия мандат, безшумно на „ Дондуков 2 “ се е редял служебният кабинет. Според нея това, че настоящето управление на левицата се интересува само и единствено от България, желае да бъде унищожена корупцията в страната, е спънка за Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР