Заместничката на Деси Банова Нора Шопова, е била на косъм

...
Заместничката на Деси Банова Нора Шопова, е била на косъм
Коментари Харесай

Нора Шопова искала да става гола новинарка

Заместничката на Деси Банова Нора Шопова, е била на косъм от това да предава времето чисто гола. Топмоделката е желал да стане част от голия новинарски екип на МСАТ преди години, написа „ Галерия “.

Нора желала да бъде нуди синоптичка, само че неуспехът на плана сринал фантазиите на мъжката публика. Мераците на Шопова били още от зората на кариерата ѝ като модел. Красавицата се свързала с продуцента на паметното шоу „ Голите новини” Валентин Бинчев, който през 2012-а имаше желание да ги върне на екран.



Нора била въодушевена от незабравимата еротична моделка Наталия Каракулева, чието име стана известно точно около „ Голите вести “ на МСАТ. Русата "новинарка " се радваше на невиждана популярност, като я нарекоха „ самородното злато на Шумен” поради обилните ѝ гърди. Тя се появи и на корицата на „ Плейбой”, написа Блиц.



На същия летящ старт се надявала и Нора Шопова, само че за жалост, планът по този начин и не се реализира. Същата година хубавицата стартира работа в известна фешън организация като професионален модел и кариерата ѝ потегля стремително нагоре. Нора става единствената българка, която два пъти е изгрявала на корицата на „ Воуг “, а хонорарите ѝ са баснословни.

По същото време Шопова приключва „ Право “ в УНСС, където среща и огромната си обич – Траян Косев. Той е правист и съосновател на водеща консултантска компания у нас. Косев е извънредно добра партия, с много обещаващо бъдеще. Неслучайно неотдавна Нора показа, че не изключва опцията да тръгне по стъпките на Деси Банова, омъжвайки се за президент.

„ Траян би могъл да стане страховит държавен глава “, била уверена Шопова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР