Замалко да ме ошамарят снощи. Тези думи срещаме в публикация,

...
Замалко да ме ошамарят снощи. Тези думи срещаме в публикация,
Коментари Харесай

БМВ препречи път, трима посъветваха водач да заобиколи СНИМКИ

" Замалко да ме ошамарят нощес ". Тези думи срещаме в обява, описваща пътна преживелица от нощна София.

Шофьор, който пътувал поради доставка, попаднал на блокирана улица. Виолетово " БМВ " с вдигнат похлупак било ситуирано посредата на улица " Рачка " в " Овча купел ". Така прекосяването през пътя било невероятно. Мъжът попитал хората наоколо дали може да премине, а това довело и до необикновен разговор.

" При заложен въпрос дали може да мина, пристигнаха трима подпийнали " боксьори ", въодушевени и смели, тъй като са 3 на 1,.... и започнаха да се вършат на затруднени, че им трябвали кабели и по какъв начин да били преместили колата, и видиш ли аз съм се бил заяждал ", твърди Германов в своята обява, споделена в Мрежата.

Водачът дал на заден вход и заобиколил по прилежаща улица, само че подал и сигнал до органите на реда. Мъжът написа, че по случая са се отзовали и служители на реда, а колата е била преместена " на личен ход ".

" След идване на полиция от 6 РПУ, " БМВ " -то, което нямаше ток и кабели, беше преместено на личен вход настрана на пътя от " тримата боксьори ", написа Германов. " Преди всичко би трябвало да сме хора, а това да се правиш на мъж при 3 на 1 не е авторитетно ", заключава той.

Вижте целия роман за случая, оповестен във Фейсбук от Кирил Германов:

" Рубрика " На Мегдана ",  ул. " Рачка " 5. За малко да ме ошамарят нощес. Паркирано посредата на улицата лилаво " БМВ ", с рег.номер: Сухопътни войски 2689 ВТ, с вдигнат челен похлупак и компания, пиеща в двора на къщата.
При заложен въпрос дали може да мина, пристигнаха трима подпийнали " боксьори ", въодушевени и смели, тъй като са 3 на 1, разчувствани от идния мач Фюри - Усик, и започнаха да се вършат на затруднени, че им трябвали кабели и по какъв начин да били преместили колата, и видиш ли аз съм се бил заяждал.
След идване на полиция от 6 РПУ, " БМВ " -то, което нямаше ток и кабели, беше преместено на личен вход в страни на пътя от " тримата боксьори ".
Половин час по-късно ми беше предадена бисквитка " Loacker " в символ на опрощение. От жена, присъстваща на празника в тази къща.
Преди всичко би трябвало да сме хора, а това да се правиш на мъж при 3 на 1 не е авторитетно. 19.05.24 / 00:35 "

Кадри:  Кирил Германов





 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР