Зам.-шефката на младежката организация на ГЕРБ Алина Милушева остава само

...
Зам.-шефката на младежката организация на ГЕРБ Алина Милушева остава само
Коментари Харесай

Еротично минало: Шефка на ГЕРБ прави стриптийз пред Слави

Зам.-шефката на младежката организация на ГЕРБ Алина Милушева остава единствено по долни дрехи в привлекателен сексуален танц, изигран онлайн пред Слави Трифонов и феновете на Би Ти Ви през далечната 2006 година, откри Lupa.bg. Преди 16 години, когато е била още ученичка, актуалната политичка взе участие в състезанието " Танцувай с мен ", проведен от хитовото по това време предаване " Шоуто на Слави ". Изявата й се следи от 1,3 милиона фенове, които виждат днешната млада политическа упоритост на ГЕРБ да смъква облеклата сластно-сластно, оставяйки единствено по бял сутиен и бели бикини!



Красавицата взема решение да се изяви като стриптийзьорка на фона на известна ария на Джордж Майкъл. 18-годишната тогава хитруша афишира, че тази година ще е абитуриентка и не се тормози да премери сили в състезанието. Тя взе участие в кастинга на Дългия „ Танцувай с мен”, където премията бе алено ферари. В последна сметка колата бе извоювана от Метин Енимехмедов, чийто брат години по-късно направи опит да убие почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган по време на конгрес на партията в НДК.

Впечатлен от уменията на Алина Милушева да се съблича, Слави Трифонов напряко губи мозъка и дума. Журито й подвига 30 точки, само че те не се оказват задоволителни, с цел да може абитуриентката-стриптийзьорка да продължи напред и да стигне до финала.

Оказва се, че лидерката на Младежи ГЕРБ не е по никакъв начин инцидентна – майка ѝ е водачът на транспортните синдикати и общинарка от ГЕРБ Екатерина Йорданова. Тя я се прочу с организирането на невижданата обсада на столичния градски превоз в сряда на фона на опасения, че заради петролната рецесия рейсове, тролейбуси, метро и трамваи може да спрат. Според източник на Lupa.bg, точно мама Катя съумява да пробута щерка си в партията и да я убеди, че е по-доходоносно да се занимава с политика, в сравнение с с еротични танци. Въпреки че, както прибавят някои нейни съпартийци, тя продължавала да извършва изкусни танци, единствено че не пред толкоз необятна публика, а в по-интимни сепарета пред авторитетни политически мераклии.

Вижте еротичния танц на Алина Милушева пред Слави Трифонов от 2006 година:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР