Зам.-шефката на Европарламента се опитала да унищожи доказателства за далавератаКуриер

...
Зам.-шефката на Европарламента се опитала да унищожи доказателства за далавератаКуриер
Коментари Харесай

Изнасяли парите за “Катаргейт” от луксозен брюкселски хотел с куфари

Зам.-шефката на Европарламента се пробвала да унищожи доказателства за далаверата
Куриер на милионите бил министърът на труда на Катар Али Бин Самих ал Мари

Месец и половина след рушвета Ева Кайли пази Катар в Европарламента

Бившата заместник-председателка на Европарламента Ева Кайли и спътникът u в живота Франческо Джорджи са употребявали двайсетмесечната си дъщеричка за прикриване на директното им присъединяване в тресящата институциите на Европейски Съюз корупционна спекулация. Първи сторил това Джорджи, който на предишния 10 октомври бил отишъл в първокласния брюкселски хотел „ Стайгенбергер Уичърс “ дружно с момиченцето в количка, с цел да си тръгне от там с детето и с препълнен с пачки куфар. Когато пък на 9 декември служители на реда арестуват Джорджи, преди да бъде арестувана и тя, Ева Кайли звъни по телефона на татко си, излязъл на разходка с внучката, като го вика неотложно да отиде в дома u, с цел да вземе съхранявания там куфар с пари, плюс биберони, след което двамата да потъват вдън земя.

Информацията за потреблението на детенцето за изтриване на следи и заличаване на доказателства за присъединяване на гъркинята Ева Кайли и гаджето u от Милано Франческо Джорджи в абсурда „ Катаргейт “ бе публикувана след Коледа от проверяващите далаверата брюкселски магистрати. Те предоставиха на медиите фотоси и видеозаписи, на които се вижда ясно по какъв начин Джорджи влиза в баровския хотел, тикайки детската количка, по какъв начин се качва в жилището на министъра на труда на Катар Али Бин Самих ал Мари и по-късно по какъв начин излиза от там влачейки тролей. Става дума за същия куфар, който два месеца по-късно ще бъде конфискуван от бащата на Ева Кайли и в който ще бъдат открити към 600 хиляди евро. Но в снимковия материал има и доказателства, разобличаващи нарочения за главатар на „ Катаргейт “ някогашен италиански евродепутат Антонио Пандзери. Той да вземем за пример влиза в жилището на преди малко пристигналия в Брюксел с частен аероплан, под дипломатическо прикритие и с огромна защита министър на труда на Катар Ал Мари, като носи очевидно празна чанта с форма на дипломатическо куфарче. Когато обаче Пандзери си потегля, въпросното куфарче наподобява крепко натъпкано с пачки евро.



Ева Кайли

Точно месец и половина по-късно след приемането на „ кеша “ от куриера - министър, Ева Кайли произнася в Европарламента пламенна тирада в отбрана на Катар, като го афишира надали не за блян в защитата на труда и отбраната на правата на служащите - мигранти. Това е самобитна реабилитация на страната пред лицето на Европа, откакто Доха е неведнъж подложена на критика по двата пункта и упреквана за нелепата гибел при градежа на оборудванията за отминалото международно футболно състезание на близо 6000 задгранични служащи. От заличаването на обвиняванията, което Кайли на процедура прави, зависи по-нататъшното съдействие на Доха с Европейски Съюз в редица области като да вземем за пример увеличение на комерсиалния продан, облекчение на визовия режим и т. н. А съгласно брюкселските магистрати „ задатъкът “ за услугата е бил получен от „ кликата “ на Антонио Пандзери навръх 10 октомври в хотел „ Стайгенбергер Уичрс “.

Магистратите на съдия-следователя Мишел Клез, които разнищват невиждания скандал, били уличили съгласно брюкселските медии Ева Кайли в опит да унищожи доказателства за присъединяване u в „ Катаргейт “ - вместо да позвъни в полицията, когато намира в дома си куфара с пари, за който твърди, че не знаела нищо, тя повикала татко си, с цел да го потули...
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР