Зам.-шефът на Народния театър Цветан Николов отнесе 11-месечна условна присъда

...
Зам.-шефът на Народния театър Цветан Николов отнесе 11-месечна условна присъда
Коментари Харесай

Вижте как наказаха много пияния тв водещ и актьор

Зам.-шефът на Народния спектакъл Цветан Николов отнесе 11-месечна условна присъда с 3 години изпитателен период, откакто се призна за отговорен за автомелето на моста " Чавдар " в столицата предишното лято, написа " Телеграф ".

В края на август 2018 година Николов катастрофира, отсичайки цялостен дирек с автомобила си, откакто седнал пийнал зад кормилото на своя " Шевролет Каптива ". Николов едвам оцеля след злокобната каскада, а експертиза сподели, че той е карал с 2,7 промила алкохол в кръвта. Тв водещият се появи през вчерашния ден в постройката на Софийския областен съд дружно с юрист и изиска съглашение с прокуратурата, признавайки всички обстоятелства по делото. Споразумението бе утвърдено от арбитър Марина Манолова от Софийския областен съд, а решението ѝ има силата на присъда и не може да бъде обжалвано.

Освен условната присъда, артистът е лишен от право да кара за интервал от 1,5 година Книжката му бе отнета незабавно след злополуката, като това време ще бъде приспаднато. Така Николов ще е без право да сяда зад кормилото единствено още година.  С влизането в действие на присъдата, тв водещият самичък сподели пред съда, че прекомерно евентуално ще се раздели с поста зам.-директор на Народния спектакъл. След съвещанието Николов сподели, че ще си остане единствено артист, тъй като да си административен зам.-директор на театъра било обвързвано с " доста нерви ". Зарече се също, че към този момент няма да кара в нетрезво положение. Той самичък признал в правосъдната зала, че е в болничен.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР