Зам.-шефът на КПКОНПИ Антон Славчев се е занимавал с писане

...
Зам.-шефът на КПКОНПИ Антон Славчев се е занимавал с писане
Коментари Харесай

Само във Фрог: Зам.-шефът на КПКОНПИ писал доноси в ДАНС

Зам.-шефът на КПКОНПИ Антон Славчев се е занимавал с писане на доноси, до момента в който е бил на робата в ДАНС. Това разкриха за Фрог нюз източници от родното ФБР.
Точно поради подобен донос той „ изхвърчал “ от дирекция „ Правна “. Пасквилът бил против тогавашния шеф на въпросната дирекция Ангел Риджаков. Обемът бил в цели 12 страници. Всички чиновници, обаче скочили възмутени против писанията на Славчев. Те дотам били възмутени от измислиците му, че сложили изискване на шефа на ДАНС да го махне от екипа.

След това Антон Славчев намира кей при Светлозар Лазаров в звено „ Енергетика “. Минава за малко през структурата, която дава отговор за миграцията. Преди да се сътвори КПКОНПИ е оглавявал дирекцията за битка с корупцията. Бившите сътрудници на Славчев са безапелационни, че негов ракетоносител е Светлозар Лазаров.

Наскоро „ Терминал 3 “, заяви, че Антон Славчев е бил измежду значимите посетители на 60-годишнината на Илко Желязков-сочен за сивия кардинал на Делян Пеевски в службите за сигурност. „ Афера “ осведоми, че компании, свързани с дамата до Славчев- Зорница, са спечелили социална поръчка за 20 млн. лв..

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР