Зам.-председателят на руската Дума Пьотр Толстой официално си признава в

...
Зам.-председателят на руската Дума Пьотр Толстой официално си признава в
Коментари Харесай

Заради Пьотр Толстой блогър иска прокуратурата да се заеме с българите, обслужващи руски интереси

Зам.-председателят на съветската Дума Пьотр Толстой публично си признава в тв предаване, че готвят на България украински сюжет. Той споделя, че в България е цялостно с съветски жители, които по сигнал ще стартират да вършат мизерии.

Това написа в своя блог Дани Иванов.

С пропагандистката Скабеева разискват и удари по България. Единствено ги стопира, че не могат да се оправят с Украйна. Затова страната би трябвало незабавно да преразгледа статута на пребиваващите у нас. Държавното обвиняване да стартира да ползва Наказателен кодекс в частта за държавна измяна по отношение на българите, които обслужват съветските ползи у нас.

" Първо би трябвало да приключим с Украина. С Турция ние няма да воюване. Що се отнася до България и Румъния, тези страни са единствено бази на НАТО. Специално в България цялото черноморско крайбрежие е наше. Там няма да имаме никакви проблеми, споделя депутатът от Руската Дума Пьотр Толстой.

Предаването очевидно е провокирало сериозен интерес у нас. Така Hipparchus написа в Туитър:

" Може ли това да го пуснат по БНТ/бТВ/Нова? Пьотр Толстой изяснява по какъв начин в България цялото крайбрежие е заето от съветски жители, които чакат знак да стартират да се бунтуват, а Скабеева упорства въпреки всичко да ни отстрелят с ракети, допускам нуклеарни ".

Източник " Факти "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР