Зам.-председателят на ПП ГЕРБ Томислав Дончев, евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Емил

...
Зам.-председателят на ПП ГЕРБ Томислав Дончев, евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Емил
Коментари Харесай

Томислав Дончев и Тома Биков във Варна: Управляват ни авантюристи и най-скъпо платените стажанти на държавата

Зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ Томислав Дончев, евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев, Тома Биков, зам.-председател на ПГ на ГЕРБ/СДС и ръководителят на МГЕРБ Георг Георгиев участваха в среща и открита полемика в " Юнашкия салон " по самодейност на МГЕРБ-Варна и неговият регионалния координатор Славена Точева, депутат от ГЕРБ/СДС. Темата беше настоящата политическа обстановка в страната, процесите в Европейски Съюз и младежите като фактор в тях.

Колкото и да сатанизират ръководството на ГЕРБ, дано да си представим, че не беше пристигнала " смяната " и ГЕРБ продължаваше да носи отговорност за развиването на страната. Първо, инфлацията щеше да е доста ниска, тъй като настоящето държавно управление води проинфлационна политика и всеки ден помпи инфлацията. Със сигурност цените на тока нямаше да бъдат толкоз непостижими за бизнеса и ще напомня, че вършим трето предложение по какъв начин общините да не стопират уличното осветяване, само че против това има непонятен дебелоглав, сподели Томислав Дончев.

Второ, сигурно щеше да продължи политиката по повишение на приходите, освен на учителите, само че и на медицинския личен състав, освен поради коронавирус пандемията. Трето, до 2024 година автомагистрала " Хемус " щеше да свързва София и Варна, в ход да са построяването на Индустриалната зона и Университетският комплекс в морската столица, уточни зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ. Той беше безапелационен, че до момента България щеше да има План за възобновяване и резистентност, по който щяха да се употребяват средства, а не посредством изтегляне на заеми, които по проекта на ръководещите ще стигнат рекордните 30 % от Брутният вътрешен продукт.

" Имаме най-скъпо платените стажанати, освен по заплати, а поради това, че се учат на наш тил и всички ще платим най-високата цена за това. Те се учат на неща, които ние знаем - какъв брой моста има над Дунав, от кое място минават път и къде газовите трасета. Сметката, за жалост, няма да заплащат те, ще плащаме всички ние ", разяснява Томислав Дончев. Никога ГЕРБ не са правили политика на насъскване и да извличат политически дивиденти от омразата, както вършат днешните ръководещи.

 Среща във Варна Среща във Варна Източник: Политическа партия ГЕРБ
" Във време на тежки рецесии останахме единствената страна в Европейски Съюз, която няма утвърден План за възобновяване, буксуват и оперативните програми”, означи на собствен ред евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев. По думите му сигналите за напън над прокуратурата будят паника измежду европейските ни сътрудници, само че ръководещите не желаят тяхната справедлива оценка за подхванатата правосъдната промяна.

" По метода, по който се работи, можем да чакаме, че в идващия евродоклад за върховенството на закона ще ни припомнят, че прокурорите са толкоз самостоятелни, колкото и съдиите и не би трябвало да има никакъв политически напън. Не бива да позволяваме да тръгнем по пътя на Полша, против която е задвижена най-тежката санкционна процедура по член 7 от Договора за действието на Европейски Съюз, обвързвана с независимостта на правосъдната система”, съобщи евродепутатът.

Той разясни, че дружно с сътрудници от българската делегация в Европейския парламент са изпратили публично питане до Европейска комисия дали страната ни ще се възползва от самостоятелната експертна помощ, която може да получи за реформирането на профилираните съд и прокуратура.

" Страната е в ръцете на едни авантюристи, считам че цялото българско общество е жертва на една машинация и не мога да допускам, че няколко милиона души могат да бъдат нейни заложници по толкоз обикновен метод, сподели националният представител Тома Биков. Той уточни, че към този момент два месеца в Народното събрание не е влязал нито един законопроект, обвързван с ценовата рецесия, с настъпващата икономическа рецесия и няма отговор за всички типове рецесии, които ни връхлетяха.

" И някой желае да ни приказва за кюлчета, за шкафчета и не знам какво при изискване, че през вчерашния ден лъснаха пред цяла България с " Булгаргаз " и по какъв начин за 3 секунди продадоха 60 хиляди мегаватчаса. Или по какъв начин министър председателят ще дава на основния прокурор Иван Гешев отрязъци от вестници, за се правят следствия на закононарушения, когато Министерство на вътрешните работи и службите са на негово послушание. И всичко това на фона на убийствена ценова рецесия ", означи Тома Биков и уточни, че макар гръмките обещания за обществена политика на Българска социалистическа партия преизчислените пенсии още веднъж са орязани.

Според Георг Георгиев стигнахме време, което след 90-те е още веднъж безнадеждно, време, което се стовари на младежите - със здравната, икономическа, финансова и обществена рецесия. " Ние всички усещаме " смяната ", по какъв начин се отразява " смяната ", в която някои бяха излъгани, че ще докара до ново начало на страната. Единственото, на което станахме очевидци, е декаданс ", сподели младежкият водач на ГЕРБ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР