Зам.-председателят на ПГ на Обединените патриоти и на НФСБ Валентин

...
Зам.-председателят на ПГ на Обединените патриоти и на НФСБ Валентин
Коментари Харесай

Валентин Касабов, НФСБ: Самостоятелната игра не води до нищо добро

Зам.-председателят на ПГ на Обединените патриоти и на НФСБ Валентин Касабов разяснява независимото явяване на Вътрешна македонска революционна организация на евроизборите. В студиото на „ Още от деня “ той съобщи, че независимият път не води до нищо и прикани сътрудниците си да „ бъдат по-смирени “.

Самостоятелната игра не води до нищо положително - по този начин Валентин Касабов разяснява независимото явяване на Вътрешна македонска революционна организация на евроизборите и прикани сътрудниците си да бъдат „ по-смирени “.
Валентин Касабов, зам.-председател на ПГ на Оперативна програма и зам.-председател на НФСБ: В един миг от Вътрешна македонска революционна организация потеглиха независимо, само че смисълът на патриотизма и нашата задача е да вървим дружно. Не сме афектирани, само че това беше непредвиден ход.
Вътрешна македонска революционна организация са тези, които напуснаха, тъй че казусът не е в НФСБ, съобщи Касабов.
Валентин Касабов, зам.-председател на ПГ на Оперативна програма и зам.-председател на НФСБ: В едно семейство като се скарат, значи ли, че би трябвало да се разделят?  Вътрешна македонска революционна организация стартира независима подготовка за присъединяване в изборите за Екологичен потенциал Вътрешна македонска революционна организация стартира независима подготовка за присъединяване в изборите за Екологичен потенциал
От Вътрешна македонска революционна организация разпространиха известие до медиите, в което споделят, че са направи доста опити за опазване единството на „ Обединени патриоти “ като цяло и за...

Валентин Касабов прикани сътрудниците си от Вътрешна македонска революционна организация да се върнат и да премислят решението си, само че отхвърли да е настъпил краят на обединението на Обединените патриоти.

Взаимоотношенията с ГЕРБ са ризлични от тези в дребната коалиция, а до момента няма нарушаване на коалицонното съглашение, означи той.
Валентин Касабов, зам.-председател на ПГ на Оперативна програма и зам.-председател на НФСБ: Истината е, че Голямата коалиция върви.
Няма сложени условия за кворума, съобщи Касабов.

По въпроса за прага за префернциалния избор Касабов подсети, че НФСБ е срещу преференциите. Той изясни, че всеки, който желае да се кандидатира, може да го направи. Тепърва ще се разисква повдигане на прага на преференциите, само че това към момента не е обсъждано с ГЕРБ, добави Касабов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР