Зам.-председателят на ПГ на БСП Драгомир Стойнев гостува в студиото

...
Зам.-председателят на ПГ на БСП Драгомир Стойнев гостува в студиото
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Нинова трябва да бъде по-дипломатична и да се търси диалог

Зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев гостува в студиото на " Още от деня " с коментар за резултатите от евроизборите и за това какви са аргументите за загубата на левицата.

Все още има протоколи, които циркулират в ЦИК и не се знае какви са преференциите в листите на партиите. Не споделям, че тези избори са манипулирани, само че има много подозрения. Ние признаваме нашата загуба и би трябвало да си извлечем поуките, безапелационен е Стойнев.
Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия: Ние не успяхме да активизираме периферията си, само че сме единствената мощ, която праща с един евродепутат повече. В 70 общини сме първа политическа мощ и като прибавим още 20, сме преди ГЕРБ. Най-големият проблем е, че не накарахме българските жители да не гласоподават. Може би прегряхме с нашето предпочитание да спечелим изборите, може би прекалихме.
Вината е напълно в нас, само че няма друга политическа мощ, която да е опция на ГЕРБ, добави Стойнев.
 След оставката на Корнелия Нинова: На 15 юни Българска социалистическа партия привиква ексклузивен конгрес След оставката на Корнелия Нинова: На 15 юни Българска социалистическа партия привиква ексклузивен конгрес
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова подаде оставка. На 15 юни се привиква ексклузивен конгрес на партията, който би трябвало да одобри оставката. Това са горе...
Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия: Корнелия Нинова би трябвало да бъде по-дипломатична и да търси единодушие както в партията, по този начин и на национално равнище. Това е персонално мое мнение.
Наистина има едно неодобрение. Онзи ден на пленума не беше по никакъв начин приятна картинката. Според мен, на база на разговора би трябвало да се откри най-хубавото решение и Българска социалистическа партия би трябвало да излъчва мощ, добави Стойнев.
Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия: На 15-ти ще има конгрес, на който ще дадем начало по един нов метод да се избира водач. На този стадий смятам, че е нужно да вземам участие.
И още за определения с преференции за евродепутат Сергей Станишев, за вътрешните несъгласия в левицата и за протеста на Народното събрание - вижте целия диалог във видеото!
 Българска социалистическа партия се връща на следващия ден в пленарна зала Българска социалистическа партия се връща на следващия ден в пленарна зала
Парламентарната група на "БСП за България " се връща на следващия ден в пленарна зала на Народното събрание и ще взе участие в съвещанията на Народното събрание. Това оповестиха...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР