Зам. председателят на партия Възраждане“ Цончо Ганев ще води 17-членната

...
Зам. председателят на партия Възраждане“ Цончо Ганев ще води 17-членната
Коментари Харесай

ПП Възраждане представи кандидат-депутатската си листа в Благоевград

Зам. ръководителят на партия „ Възраждане “ Цончо Ганев ще води 17-членната листа за депутати в 1 МИР – Благоевград, която бе показана през вчерашния ден на конференция. Цончо Ганев,чийто корени са от Петрич е измежду създателите на партията.Икономист по обучение, с опит в частния и обществения бранш, бил е зам. кмет на регион „ Младост “ във Варна, зам. ръководител на Народното събрание. Той е роден в София, само че живее във Варна.

„ Първите ми 8 години са минали в Петрич, в родния град на моята майка. Аз съм обвързван с този край, познавам проблемите на хората,. С кмета Димитър Бръчков се познаваме от деца, къщите ни са прилежащи, запазили сме добра връзка. Като депутат съм се опитвал да оказвам помощ на кметовете съгласно опциите си “, изясни Цончо Ганев, който в предишното е бил член на Вътрешна македонска революционна организация, напуснал я,тъй като се трансформирала в политическа компания.,
Ганев съобщи,че задачата на партията е да имат най-малко 3-ма депутати от Благоевградска област, защото листата им е формирана от изрично интелигентни и образовани хора..
На второ място в листата е благоевградската адвокатка Цвета Рангелова, някогашна общинска съветничка, на трето Костадинка Джагълова от Гоце Делчев – преподавател и счетоводител, на четвърто – предприемачът Александър Стойков, също ексобщински консултант от Благоевград, на пето – Методи Спасов, който има компания за пътно строителство в Благоевград, следват икономистът Мустафа Льоманков от Рибново, Иван Самоковарев – строител от Гоце Делчев, Любомир Колев – благоевградски художник, Илко Гълъбов – земеделец, Теодора Димитрова от Сандански, занимава се с маркетинг, Георги Хаджийски от Добринище, който се завърнал от Германия, с цел да развива частен бизнес в България, доктор Симеон Пандилов от Сандански, Йордан Говедарев от Банско, студентът Костадин Георгиев от Петрич, Борислав Дамянов от Сандански, Ибрахим Кърпач от Лъжница и Любомир Йосифов от Гоце Делчев “,

„ С 13 народни представители в 47-то Народно събрание „ Възраждане “ беше незаобиколим фактор, а с 48 ще можем да предизвикваме провеждането на референдум по отношение на въвеждането на еврото, за участието ни в Европейски Съюз и НАТО.Ако управляваме, ще бъде независимо, няма да влизамев коалицииказа лидерът Ганев.

Л. Борисова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР