Зам.-председателят на парламента Кристиан Вигенин наказа лидера на Възраждане Костадин

...
Зам.-председателят на парламента Кристиан Вигенин наказа лидера на Възраждане Костадин
Коментари Харесай

Вигенин порица Костадинов и Митев заради Копейкин и тъпак

Зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин наказа водача на " Възраждане " Костадин Костадинов и депутата от Политическа партия Искрен Митев. Тогава се стигна съвсем до физически конфликт.

Първо Митов съобщи от трибуната че " господин Копейкин съобщи хората, тъй като си купи къща с техните пари и парите, които му останаха си ги обърна в евро, имунизира се и най-после подвигна гарда, с цел да покаже, че е повече човек от другите ".

На това Костадинов реагира със опасността, че " на тоя дръвник Митев ще му разбия носа ". След това застана пред депутата от Политическа партия, а пък той му дръпна вратовръзката. В този миг двамата бяха заобиколени от други депутати, които се забързаха да ги разтървавата. Грозната сцена се разигра пред очите на група деца, поканени в събранието по случай 1 юни.

По-късно Митов се извини. Той изясни, че единствено желал да оправи вратовръзката на Костадинов.

Преди Народното събрание да стартира работа в четвъртък Вигенин съобщи, че се е срещнал със стенограмата и видеозаписите от предходния ден. Той изясни, че постанова и на двамата депутата " неодобрение " за нарушение на реда в залата. Те могат да възразят против глобата пред ръководителя на Народното събрание Никола Минчев в тридневен период.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР