Зам.-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, който е

...
Зам.-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, който е
Коментари Харесай

Последна информация за Бенчо Бенчев, ето какво се случва с общинаря

Зам.-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, който е измежду най-популярните лица на бизнеса и политиката в бургаския район, от през днешния ден не е същият човек. Семейството му го прибра от ареста, където той престоя едно денонощие след екстрадицията, дружно още 6 души от Истанбул през вчерашния ден рано сутринта, оповестява " Флагман ".

С това може да се дефинира положението му, в което се намира сега. Все още сем. Бенчеви не знаят в какво и за какво е упрекнат предприемачът.

Синът Георги Бенчев все още се намира в ОД на МВР-Бургас с документи, които доказвали произхода на откритите оръжия във фамилната къща, както и на боеприпасите за тях.

Пещерата на Али Баба! Полицаите откриха военен боеприпас като за дребна война и съкровищница в дома на общинския консултант Бенчо Бенчев (СНИМКИ)

До Бенчо неразделно е брачната половинка му Мария. Семейството е потресено от изказванията на стоящи до през вчерашния ден компактно до Бенчев политически фигури, които са създали кариера в партията, с помощта на благотворителността на предприемача.

Припомняме, че Димитър Желязков по прякор Очите бе задържан в хотел в Истанбул. Както БЛИЦ писа дружно с него бяха арестувани още седем души. Те били отседнали дружно с Очите в хотел " Рамада " на площад " Таксим " в Истанбул. Очите не бил регистриран като посетител на хотела. Той спял в стая, наета от общинският консултант в Бургас Бенчо Бенчев. Там бил и някогашният народен представител Несрин Узун.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР