Зам.-председателят на НС Мукаддес Налбант се срещна с първия заместник-председател

...
Зам.-председателят на НС Мукаддес Налбант се срещна с първия заместник-председател
Коментари Харесай

Мукаддес Налбант: Приятелските отношения между България и Азербайджан ще продължат да се развиват

Зам.-председателят на Народно събрание Мукаддес Налбант се срещна с първия заместник-председател на Мили Меджлиса на Азербайджан Али Хюсейнли, който е и ръководител на парламентарната комисия по правна политика и държавно създаване.
 Nalbant5
Али Хюсейнли изрази задоволството си от високото равнище на двустранните връзки, както и от положителното съдействие сред парламентите на България и Азербайджан, където сполучливо работят групи за другарство.

Първият заместник-председател означи, че макар пандемичната обстановка интернационалната активност на Мили Меджлиса е доста интензивна под управлението на ръководителя Сахиба Гафарова.
 Nalbant4
България играе значима роля и в енергийните планове сред Азербайджан и Европа, акцентира Али Хюсейнли.
 Nalbant3
Мукадес Налбант изрази убеденост, че другарските връзки сред двете страни ще продължат и пожела разцвет на народа, страната и Народното събрание на Азербайджан.

На срещата участваха ръководителят на групата за другарство с България в Мили Меджлиса Рауф Алиев и изключителният и пълномощен дипломат на България в Азербайджан Николай Янков.
 Nalbant1
В Баку Мукаддес Налбант взе участие и в работата на интернационална конференция на тематика „ Хуманитарно разминиране и цели за стабилно развиване “. Във форума се включиха към 120 участници от 30 страни по света.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР